perjantai 30. maaliskuuta 2012

Ihana perjantai!



Perjantai - huh - ihana hengähdystauko. Viikko on ollut yhtä hässäkkää. Tänään sitten rentoudutaan jumpan jälkeen Voice of Finlandin parissa. Ei voi mitään, mutta tuo Jesse Kaikuranta on sitten koskettava laulaja. Oikeastaan kaikki nuo Voice of Finlandin laulajat ovat tosi hyviä. Mutta tämä Jesse saa kyllä ihmiset kyyneliin, minutkin. Näitä "itke silmäsi järkyttävän näköisiksi"-ohjelmia ovat myös: Kadonneen jäljillä (Suomi, Usa, Englanti), Hurja remontti, American idol, Talent (muut maat, joissa joku ennalta-arvaamaton vetää huipusti ja saa kaikki ällistymään... :)). Ei kai se haittaa, jos välillä tulee vedet silmistä - ei haittaa, se on tavallaan puhdistavaa märistä joskus ilman syytä. :)


No, kuten vaikka tässä tämä klippi nyt esimerkiksi tuolta erään maan Talentista. Ihmisiä voi arvioida niin täysin väärin ulkonäön perusteella. Pitäisi aina opetella tuntemaan ihminen paremmin, ennenkuin tekee suurempia johtopäätelmiä kenestäkään. Toisaalta ketään ei pidä myöskään nostella jalustalle, ennenkuin ihminen sen arvostuksen ansaitsee. Eli mikään raha tai titteli ei ykisistään sitä arvostusta tai kunnioitusta mielestäni tuo - " ei ne puheet - vaan ne teot". Näillä mennään.

1 kommentti:

  1. Tismalleen samaa mieltä!!! Opetellaan tuntemaan ihminen ensin ennenkuin tehdään mielipiteitä ja johtopäätöksiä.. mutta yleensähän se menee just toistepäin =( Hieno esimerkki tossa Talentin esityksessä! Ensin katotaan vinoon kun poika on ylipainoinen mutta sitten kun hän pääsee laulamaan niin ääni muuttuu kellossa! Jokainen ihminen on tärkeä! jokaisella ihmisellä on tarkoituksensa ja tehtävänsä! Jokainen ihminen on erilainen ja hyvä niin =) Annetaan kaikkien kukkien kukkia vaan eikä olla niin suvaitsemattomia ja ennakkoluuloisia =)
    Tuosta pojasta tulee uuden sukupolven Pavarotti!!! Ihan taatusti!! Tällaisia ääniä kun ei ihan joka päivä näekkään =)
    Mukavaa alkanutta pääsiäisviikkoa Sarille!!

    Terkkusin
    Anne

    VastaaPoista