tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet kujeet - 2013




Hyvää uutta vuotta 2013 kaikille! Joululomakin on ohi ja kevättä kohti mennään taas. Jippii! Mitenkäs se joulu sitten menikään???  Kiireitä oli, todistukset kun sai jaettua, lähdin ajelemaan Jyväskylään. Siellä sitten vierailulle muutamalle rakkaalle ystävälle. Täytyy sanoa sellainen asia, että kaikkein paras kaveri on sellainen, jonka kanssa juttu jatkuu tasan siitä mihin sen on viimeksi jättänyt. Itse en ole mikään puhelimella soittelija tai kirjeiden kirjoittelija, joten ympärilläni on sitten tällaisia ystäviä - todellisia. Toivottavasti kaverini ovat samaa mieltä asiasta. :)
Joulukuusen etsiminenkin jäi sitten viime tippaan. Onneksi ystäväni Sievistä vinkkasi erään kuusenkasvattajan. No sieltä tuo kuusi sitten nopeasti aatonaattona haettiin. Aika tuuhea ja hyvä. :)  Tykkäsin.

Jouluaattoa vietettiin Reisjärvellä siskon perheen kanssa. Mukava joulupukkikin tuli paikalle ja hauska oli katsoa varsinkin kummipoikamme Lennin touhuja pakettien kimpussa. Lahjoja tuli mukavasti - ei liikaa... Lapset saivat mitä toivoivatkin (paitsi viljakäärmettä... sen voin kertoa, ettei ihan heti meille sitä kyllä tulekaan).

Aattoiltaa oli vielä jäljellä, kun puoli kahdeksan maissa ovikello soi ja oven takana oli tämä pikkuinen lyhytkarvainen chihuahua. Melkoinen yllätys Viltsulle. Jonsku tästä jo tiesikin. Sievissäkin on chihuahua-kasvattaja ja sieltä tämä meille tulikin, punainen rusetti kaulassa. :)  Sai nimekseen Siru. :)  Voi kuulostaa melko hennolta ja heiveröiseltä, mutta kaikkea muuta. Aikamoinen dobermanni luonteeltaan ja fysiikaltaan kenguru. :) 


Kiva on joulu pikkuhiljaa riisua pois ja laitella koristeetkin odottelemaan taas ensi joulua. Kuusi heivattiin ulos jo tänään. Neulasia saattaa löytyä vielä juhannuksenakin, mutta pääasia, että kuusi on ulkona. Ja kun sitä maailmanloppua ei nyt tullutkaan, toivonkin kaikille terveyttä ja oikein onnekasta uutta vuotta! Toivottavasti kaikki uudenvuodenlupaukset tulevat pitämään ja toteutumaan. Itse lupasin aloittaa kuntokuurin... saapa taas nähdä kuinka pitkälle tämä lupaus kantaa... Jää nähtäväksi.

1 kommentti:

  1. Mikä pikkuiruinen ihanuus siellä on !!!!!
    Kuulinkin jo juoruja Aatulta mitä sait joululahjaksi =)
    Ihana!!! Hyvää uutta vuotta !!

    Anne

    VastaaPoista