perjantai 30. marraskuuta 2012

Joulu tulla jollottaa...





Olemme oppilaiden kanssa yrittäneet urakalla maanitella sitä lunta tulemaan. Kuvistunnilla teimme lumiukot, jotka lumisateessa tähyilevät kohti taivasta. Hienosti ne taas onnistuivat ja saivat kultakin oppilaalta omat persoonalliset säväyksensä. :) Mutta lunta ne eivät tuoneet...
Sitten jatkoimme lumihiutaleiden leikkelemistä ikkunoihin, josko siitä nyt sitten alkaisi lumihiutaleita tipahdella... Ei alkanut, mutta ikkuna näyttää hienolta. Laitoimme lumihiutaleiden kaveriksi kumpaankin ikkunaan ison joulutähden. Toiseen punaisen ja toiseen valkoisen. Joulukyntteliköt laittelimme myös. Lunta ei siltikään tullut.

Tällä viikolla mietimme joulukalenteria, tekisimmekö joulusukan vai -lapasen. Lapanen voitti. Jokainen teki itselleen lapasen ja sinne ilmestyy nyt viikonloppuna joku ylläri odottelemaan innokkaita avaajia. Ja lunta ei ole tullut. Kuulemma Helsingissä on tullut. Pukatkaahan sitä vähän tänne Pohjois-Pohjanmaallekin, tuota Siperian kylmää tuulta tänne vain tulee - lunta toivottaisiin.
 ..

1 kommentti:

  1. Onpas upean näköistä taasen tehty =)
    Taitaa toive ainakin tällä hetkellä toteutua... lunta sataa hiljalleen =)
    Lapaset ovat huippuja!!!!

    VastaaPoista