sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Taas ollaan ahkeroitu!

 Meillä luetaan Taikamaan lukukirjaa. Siinä on uutena hahmona Lukuli. Viime vuonna ompelimme huovasta Hymylin ja Isko-liskon... Nämä ovat oppilaille tärkeitä kirjaan sisältyviä hahmoja, vaikka itsestä tuntuu välillä että johan on henkilöt keksimällä keksitty ja nimillä heitelty.
 Mutta tärkeitä otuksia kaikki. Kovasti odotettiin, että tuotoksia alkoi valmistua. Ja isoin kysymys oli sitten se, että milloin saadaan kotiin!!! Lupasin, että heti kun vaan kaikki saavat valmiiksi. Joten perjantaina tuotokset valokuvattiin ja lupa kotiutukseen annettiin. :)
 Kyllä muuten pojatkin innoissaan omat Lukulinsa peittelivät pehmoisiin peittoihin. Tyynyt ja patjat täytettiin pulleiksi. Jopa siinä on mukava köllötellä itsesahatuissa sängyissä.
 Lisäksi "talven" kunniaksi ollaan piirretty pari vahavärityötä. Tässäpä lasten näkemys hyvin itsensä talven varalle lihottaneista jäniksistä. Talvikarva on jo vaihtunut, mutta kuten piirroksista huomaa, ei lumi maassa vielä ole kovinkaan monella... Eipä sitä ikkunasta katsoessa meidänkään koulun pihalla juuri näy.
Tässä myös talviunille lähdössä olevat karhut. Vielä on aikaa syödä marjoja sun muuta, mutta sitten vaan pesään köllimään. 

Yllättävän hienoja kakkosluokkalaiset osaavat piirtää. Yllätyn aina yhtä iloisesti tämän luokan tuotoksista. Aiheet löytyvät nykyään tuolta Pinterestistä. Tuntikausia saattaa mennä sen sivuston parissa ja omalle seinälle on tullut "pinnattua" aika monta sataa vinkkiä. :) Kiitos sille, joka Pinterestin on keksinyt!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti